Penta Advokater er dagens kampsponsor

 

 

Deltag i konkurrencen nedenfor og vind en signeret FHK hjemmebanetrøje.

Konkurrencebetingelser:
Konkurrencen slutter når 2. halvleg fløjtes igang. Vinderen trækkes tilfældigt, den 5. februar 2024, blandt alle korrekte besvarelser. Vinderen kontaktes direkte via SMS og offentliggøres ikke andet sted. Præmien har en værdi af 499 kr. og kan ikke byttes til kontanter eller andre varer.

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med konkurrencen vil alene være tilgængelige for Penta Advokater A/S, og vil kun blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold hos Penta Advokater A/S, og deles ikke med tredjepart.

Hvis vinderen ikke reagerer inden for 14 dage efter, at denne er udtrukket, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder, som vil få tildelt gevinsten.

Kontaktoplysninger på deltagende slettes, når vinderen har henvendt sig og fået udleveret præmien. Kontaktinformationer på vinderen opbevares med henblik på afklaring af eventuelle tvister i relation til konkurrencen.

Penta Advokater A/S’ personale eller medlemmer af deres husstand kan ikke deltage.