Kom til gå-hjem-møde og bliv klogere på inkasso

Gratis gå-hjem-møde: Sådan får du dine penge hjem!

Har du udfordringer med at få betaling fra nogle af dine debitorer? Kom til gå-hjem møde og få tips til hvordan du kan være på forkant og undgå ubetalte regninger.

Sådan får du dine penge hjem og undgår dårlige betalere

Selvom erhvervslivet slap billigere gennem COVID-19, end der var lagt op til i de første prognoser, er de færreste gået helt fri, og for nogens vedkommende betyder det, at det kan være svært at betale alle fakturaer.

Hvis du sidder på den anden side og afventer betalingen, er du naturligvis interesseret i at få betaling for dine varer/ydelser – uanset årsagen til den manglende betaling. Derudover vil du formentlig gerne undgå at havne i en lignende situation en anden gang.

Til vores kommende gå-hjem-møder vil vi komme med gode råd til, hvordan du får dine penge hjem og hvordan du undgår dårligere betalere fremadrettet.

Du vil desuden få udleveret vores inkassoguide. Et 10-siders hæfte som opsummerer nogle af de vigtigste ting, du bør vide om inkasso.

Vi holder gå-hjem-møder i oktober

Vi holder gå-hjem-møder på tre af vores kontorer i oktober:

  • Esbjerg: D. 2. oktober kl. 8:30 på Dokken 10.
  • Kolding: D. 6. oktober kl. 15:30 på Kolding Åpark 8A, 4. sal th.
  • Grindsted: D. 8. oktober kl. 08:30 på Hedemarken 23.

Møderne er gratis og uforpligtende, og de vil have en varighed af cirka halvanden time.

På grund af COVID-19 er der et maksimalt deltagerantal på 10 personer til hvert møde og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding til møderne sker til: Lis Pedersen Bach på mail: [email protected] eller telefon: 76 32 44 07. Sidste frist for tilmelding er kl. 12:00 hhv. d. 30. september (Esbjerg), d. 2. oktober (Kolding) og d, 6. oktober (Grindsted).

Mødet henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, hvor særligt indehavere og bogholdere kan have fordel af at deltage.   

Mere om Penta Advokater og inkasso

Hos Penta Advokater er vi er ca. 80 medarbejdere, hvilket gør os til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder.

Vi har et specialiseret inkassoteam med mange års erfaring. Foruden er lang række virksomheder repræsenterer vi såvel kommuner som pengeinstitutter.

Vil du vide mere?

5 ting du skal huske, når du opkræver udeståender

5 ting du skal huske, når du opkræver udeståender

Som erhvervsdrivende kan det have alvorlige konsekvenser for din virksomhed, hvis dine kunder ikke betaler for de varer eller ydelser, du leverer til dem. Læs her hvad du skal være opmærksom på, når du opkræver udeståender.