Advokater med speciale i køb og salg af praksisser indenfor den privatpraktiserende sundhedssektor

Penta Advokater Esbjerg

Dokken 10
6700 Esbjerg
Telefon: 76 10 00 88

Penta Advokater er blandt de største advokatfirmaer i region Syddanmark. Vi er mere end 85 medarbejdere, heraf er omkring en tredjedel advokater.

Vi er specialistorienterede, hvilket betyder, at vores advokater har et eller få juridiske fagområder, som de er specialiseret inden for.

Dit lokale advokatfirma i Esbjerg

Vores specialistorientring betyder, at du vil blive rådgivet af en advokat, der har et indgående kendskab til lige præcis dét juridiske fagområde, du søger rådgivning inden for.

Penta Advokater i Esbjerg rådgiver både erhverv og privatpersoner. Derudover har vi, gennem en årrække, specialiseret os inden for en række brancher.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Hos Penta Advokater i Esbjerg tilbyder vi juridisk rådgivning til erhvervslivet. Vores advokater er specialiserede i en række af de fagområder, du kan få brug for som virksomhed, for eksempel:

Hos Penta Advokater har vi desuden, gennem en årrække, haft særlig tilknytning til en række brancher, hvorigennem vi har opnået en unik viden og erfaring, der gør os i stand til at tilbyde en udvidet rådgivning inden for disse brancher.

Klik på linksene i den grå boks i højre side og få et samlet overblik over de juridiske fagområder, som vores advokater tilbyder erhvervsrådgivning inden for. Du kan desuden se hvilke brancher, vi har et særligt kendskab til.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Penta Advokater i Esbjerg tilbyder også rådgivning til privatpersoner. Vores advokater er blandt andet specialiseret i:

Klik på linket i den grå boks i højre side og få et overblik over de juridiske fagområder vi kan rådgive dig inden for som privatperson.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Esbjerg

Advokatkontoret i Esbjerg ligger på havnen, og der er gode parkeringsmuligheder i området.

Når du kommer til kontoret, skal du registrere din nummerplade ved ankomsten for at være sikret gratis parkering. Husk derfor at tage et foto af din nummerplade eller notér den på anden vis, inden du går ind på kontoret, såfremt du ikke kan huske den udenad.

Åbningstider på kontoret i Esbjerg

Advokatkontoret i Esbjerg har følgende åbningstider: 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 på fredage.

Du kan kontakte os på telefon: 76 10 00 88. Vores telefontider er fra kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og fra kl. 8:30 – 15:00 på fredage.

Det er også muligt at sende os en mail på: mail@penta.dk

Ud over kontoret i Esbjerg har vi også advokatkontorer i Ribe, Vejen, Kolding, Grindsted og Herning.

Specialer

Brancher