Ring til os på76 10 00 88

Brug for en inkassoadvokat?

Har du brug for hjælp til en inkassosag, så står vores erfarne inkassoadvokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Inkasso

Få dine penge hjem. Vi hjælper dig med at inkassere dine tilgodehavender.

Alle virksomheder oplever med jævne mellemrum at skulle inkassere penge fra en kunde, som ikke vil betale. Hos Penta Advokater er det vores mål at gøre processen så smertefri for dig som mulig.

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra udarbejdelse af ordrebekræftelser over udsendelse af rykkere og inkassoskrivelser til varetagelse af din sag i fogedretten. Vi kan også træde til undervejs i processen, hvor vi i mange tilfælde kan forhandle os til en god løsning med skyldner.
Vi rådgiver om både store og små beløb, og vi har fokus på at finde den løsning, som passer til præcis dit behov. Løsningen indebærer naturligvis en vurdering af, om det forventede resultat står mål med de forventede omkostninger.

Vær på forkant og undgå ubetalte regninger

Hos Penta Advokater rækker vores inkassorådgivning udover inddrivelse af gæld. Vi kan udarbejde hensigtsmæssige procedurer til din forretning, så du er på forkant og sikret bedst muligt mod dårlige betalere.

Vi kan blandt andet sikre, at;

  • Ordrebekræftelser, salgs- og leveringsbetingelser og fakturaer er udarbejdet korrekt
  • Rykkeproceduren er effektiv og gyldig i juridisk forstand
  • Inkassoprocessen er hensigtsmæssig i den enkelte sag

Kontakt vores inkassoteam og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

Få adgang til inkassoguiden

Hvis du vil vide mere om god inkassoskik, udformning af rykkere m.v. kan du finde hjælp i vores inkassoguide. Udfyld formularen nedenfor og få adgang til vores inkassoguide. 

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Inkasso

Ændringer ved inkasso og gældsinddrivelse

Ændringer ved inkasso og gældsinddrivelse

Fra den 15. juni 2024 er der trådt nye ændringer i kraft omkring inkasso og gældsinddrivelse. I 2023 lykkes det Gældsstyrelsen at inddrive offentlig gæld for 14 milliarder kroner fra borgere og virksomheder.

Inkasso: Undgå at blive den sidste i rækken

Inkasso: Undgå at blive den sidste i rækken

Inflationen har bidt sig fast i Danmark. Der er stigende udgifter på stort set alt, og mange er økonomisk pressede, så hvis du har penge til gode for ydelser eller varer, du har leveret, skal du på banen for at undgå at blive den sidste i rækken af kreditorer, der forsøger at inkassere betaling.