Ring til os på76 10 00 88

Persondataret

Få rådgivning om hvordan du overholder GDPR og persondatareglerne.

Penta Advokater rådgiver gerne om, hvordan du bliver i stand til at overholde de komplekse databeskyttelsesregler herunder ikke mindst kravene vedrørende:

  • Indsamling og opbevaring af registrerede oplysninger
  • Videregivelse af oplysninger
  • Sletning af registrerede oplysninger
  • Samtykkekrav
  • Oplysningspligt
  • Indsigtsret
  • Sikkerhedskrav og datapolitikker
  • Dokumentationskrav
  • Tv-overvågning osv.
  • Due diligence-undersøgelser ved virksomhedsoverdragelse

Hvornår gælder persondataloven?

Databeskyttelsesforordningen gælder for behandling af oplysninger om fysiske personer, som foretages af offentlige myndigheder, private virksomheder, foreninger mv.

Efterlevelse af persondatareglerne

For at kunne efterleve reglerne er det nødvendigt at skabe overblik over datastrømme i virksomheden, således det klarlægges hvor man behandler persondata og om/hvor ændringer er påkrævet. Herefter skal processerne dokumentere, ligesom der skal indføres procedurer for nye tiltag, vedligeholdelse mv. Hvis du har behov for rådgivning eller sparring i denne forbindelse, er vi klar til at hjælpe.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Persondataret

Overtrædelse af GDPR – hvad koster det?

Overtrædelse af GDPR – hvad koster det?

Databeskyttelsesforordningen har været anvendt siden 25. maj 2018, og den varslede en markant forhøjelse af sanktionsniveauet, men hvad er der egentlig sket siden?

Hjemmearbejdspladser og GDPR

Hjemmearbejdspladser og GDPR

Som følge af coronavirus/COVID-19 er der en stor del, der arbejder hjemme. Det kræver, man som virksomhed er særligt opmærksom på databeskyttelsesreglerne.