Ring til os på76 10 00 88

Persondataret

Få rådgivning om hvordan du overholder GDPR og persondatareglerne.

Penta Advokater rådgiver gerne om, hvordan du bliver i stand til at overholde de komplekse databeskyttelsesregler.

Vi bistår gerne i forhold til at indføre gode procedurer og rutiner i forhold til

  • Indsamling, opbevaring og videregivelse af registrerede personoplysninger
  • Sletning af personoplysninger
  • Håndtering af anmodninger om indsigt
  • Gennemgang af databehandleraftaler
  • TV-overvågning osv.
  • Due diligence-undersøgelser ved virksomhedsoverdragelse

Efterlevelse af persondatareglerne

For at kunne efterleve reglerne er det nødvendigt at have overblik over personoplysninger i virksomheden, så det klarlægges, hvor man behandler persondata og om/hvor ændringer er påkrævet.

Herefter skal processerne dokumenteres, ligesom der skal indføres procedurer for vedligeholdelse og opfølgning.

Hvis du har behov for rådgivning eller sparring i denne forbindelse, er vi klar til at hjælpe.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Persondataret

Datatilsynets bødevejledning i forhold til GDPR bøder

Datatilsynets bødevejledning i forhold til GDPR bøder

Datatilsynet har udgivet en bødevejledning, som giver nogle indikationer af Datatilsynets forventninger til bødeniveau for overtrædelse af GDPR-reglerne. I sidste ende er det dog domstolene, der fastsætter bødeniveauet.

Overtrædelse af GDPR – hvad koster det?

Overtrædelse af GDPR – hvad koster det?

Databeskyttelsesforordningen har været anvendt siden 25. maj 2018, og den varslede en markant forhøjelse af sanktionsniveauet, men hvad er der egentlig sket siden?