Penta Advokater Ribe

Ole Rømers Vej 11A
6760 Ribe
Telefon: 76 10 00 88

I 2018 fusionerede Hjerrild & Bisgaard og Penta Advokater med Penta Advokater som det fortsættende selskab. Til sammen er vi mere end 85 medarbejdere, hvoraf cirka en tredjedel er advokater.

Vores advokater i Ribe er specialiseret i et eller få juridiske fagområder, hvilket betyder, at du er sikret rådgivning af en advokat med erfaring og særlige kompetencer inden for det område, som du har brug for rådgivning til.

Dit lokale advokatfirma i Ribe

Hos Penta Advokater i Ribe tilbyder vi både erhvervsrådgivning og rådgivning af privatpersoner. Vi er derudover specialiserede i en række brancher.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Hos Penta Advokater i Ribe tilbyder vi juridisk rådgivning til virksomheder. Herunder kan du se nogle af de områder, vores advokater er specialiserede inden for:

Penta Advokater tilbyder desuden udvidet rådgivning inden for en række brancher, som vi har mangeårig erfaring med og dermed har opnået en unik viden om.

Via linksene i den grå boks i højre side kan du få et samlet overblik de fagområder, som vores advokater tilbyder erhvervsrådgivning inden for. Du kan endvidere få en oversigt over de brancher, vi har et særligt kendskab til.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Penta Advokater i Ribe tilbyder desuden rådgivning til privatpersoner. Vores advokater kan blandt andet rådgive dig om:

Via linket i den grå boks i højre side kan du finde yderligere information om de juridiske fagområder, vores advokater kan rådgive dig inden for.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Ribe

Der en stor parkeringsplads lige foran advokatkontoret i Ribe, hvor du gratis kan parkere under dit møde.

Åbningstider på kontoret i Ribe

Vores advokatkontor i Ribe har åbent fra kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 fredag.

Du kan kontakte os telefonisk mellem kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og mellem kl. 8:30 – 15:00 på fredage. Vores telefonnummer er: 76 10 00 88.

Du kan desuden kontakte os via mail: mail@penta.dk

Ud over kontoret i Ribe har vi også advokatkontorer i Esbjerg, Vejen, Kolding, Grindsted og Herning.

Specialer

Brancher