Ring til os på76 10 00 88

Sundhed

Er du læge, tandlæge eller fysioterapeut? Så lad os hjælpe dig med at håndtere de juridiske og forretningsmæssige problemstillinger i din praksis.

Penta Advokater har mange års erfaring med rådgivning af faggrupper indenfor den privatpraktiserende sundhedssektor i hele landet. Vi kan hjælpe dig med blandt andet køb/salg af praksis, forhandling og indgåelse af aftaler samt konflikthåndtering og løsning af komplicerede samarbejdsforhold.

Køb eller salg af praksis

Uanset om du står overfor at skulle købe eller sælge din praksis, er der tale om en betydningsfuld beslutning. Hos Penta Advokater har vi et indgående kendskab til køb og salg af praksis, og vi kan hjælpe dig gennem hele forløbet.

Hos os får du;

  • Kompetent rådgivning forud for kontraktindgåelse og hjælp til forhandling af pris
  • En vurdering af om vilkårene er på markedsniveau
  • Rådgivning om skattemæssige forhold
  • En præcisering af aftaleforholdene og hermed mulighed for at undgå eventuelle senere konflikter med sælger/køber

Indgå eller afslutte samarbejde

Hvis du søger samarbejde indenfor den privatpraktiserende sundhedssektor, har vi indgående erfaring på området og kan rådgive dig om fordele og ulemper ved;

  • Kompagniskab (interessentskab)
  • Samarbejdspraksis (lokalefællesskab)
  • Etablering af sundhedscenter

Vi kan også hjælpe dig videre, hvis du er med i et samarbejde, som er gået i hårdknude. Vi har mange års erfaring i konflikthåndtering og løsning af vanskelige situationer, og vi kan rådgive dig om dine muligheder og hjælpe med at finde den mest hensigtsmæssige løsning, hvis der opstår uenigheder med dine samarbejdspartnere.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Sundhed

Køb af fysioterapiklinik i usikre rentetider

Køb af fysioterapiklinik i usikre rentetider

Priserne for ydrenumre i fysioterapien er høje og renterne stiger. Overvejer du at købe en klinik, men er bekymret for finansieringen, så læs her hvad du skal være opmærksom på.

5 gode råd til at drive en praksis sammen

5 gode råd til at drive en praksis sammen

Der er mange ting at forholde sig til, når man driver en praksis sammen med andre. Kombineret med en travl hverdag kan det give anledning til konflikter i ejerkredsen.