Ring til os på76 10 00 88

Penta Advokater A/S

Vores historie går tilbage til 1905 og siden 2017 har vi heddet Penta Advokater. Vi er i dag et af Syddanmarks største og ældste advokatfirmaer – det forpligter.

Vi er et specialiseret advokatfirma, hvor vores juridiske specialister enten arbejder med privat- eller erhvervsret. Derudover har flere af vores advokater en lang række offentlige hverv, som beneficeret forsvarsadvokat, bobestyrer, bobehandler, skifterettens medhjælper eller kuratorhverv.

Vores jurister er specialiserede i et eller få fagspecialer. På den måde sikrer vi, at de besidder en unik og specialiseret viden inden for deres fagområde – til gavn for dig og din sag.

Hos Penta Advokater har vi alle dage gjort oprør mod måden, man ofte i branchen driver partnermodeller på. Vores partnermodel er bygget på et ligedelingsprincip, hvilket gør, at vi sætter det stærkeste juridiske hold til den enkelte opgave, så du er garanteret de rette specialister på din problemstilling. Det er helt i ånd med vores stærke værdier, som er fundamentet for vores måde at drive et kundecentreret advokatfirma på.

Vores mere end 67 juridiske specialister og 8 administrative medarbejdere har kontorer i Esbjerg, Grindsted, Herning, Kolding, Ribe samt Vejen. Vi yder juridisk rådgivning til kunder i hele Danmark samt udlandet.