Ring til os på76 10 00 88

Franchise

Vi rådgiver franchisetagere før indgåelse af franchiseaftalen, undervejs samt ved franchiseaftalens ophør.

Som franchisetager køber du dig ind i et allerede etableret forretningskoncept. Der betyder blandt andet, at forretningsidéen er afprøvet, at indkøb og lagerstyring er optimeret og at markedsføringen i stort omfang varetages centralt.

Du får adgang til forretningskonceptet, inklusive opsparede erfaringer og rettigheder, mod betaling. Til gengæld skal du underskrive en franchiseaftale, der binder dig og dine handlinger på forskellig vis. Hos Penta Advokater kan vi præcisere aftaleforholdene for dig, så du har mulighed for at undgå eventuelle konflikter på et senere tidspunkt. 

Værd at vide om franchiseaftaler

En del franchiseaftaler binder dig op som enkeltperson snarere end som virksomhed. Mange franchiseaftaler omfatter personlige garantier og strafansvar.

Vi har unik viden om franchiseaftalers opbygning

Hos Penta Advokater har vi rådgivet franchisetagere gennem de seneste 20 år og vi har oparbejdet en unik viden om og indsigt i de forskellige typer af franchiseaftaler på markedet. Vi kan rådgive dig, inden du skriver under på franchiseaftalen, undervejs samt hvis din aftale bliver opsagt, eller du selv ønsker at komme ud af franchiseaftalen.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med;

  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Forhandling af vilkår og kontrakter
  • Strategi for synergieffekter

Få en gratis vurdering af din franchisekontrakt

Kontakt os og få en gratis vurdering af, om din franchisekontrakt lever op til, hvad vi mener, er standarten i dag.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Franchise