Ring til os på76 10 00 88

Brug for hjælp til erhvervsejendomme?

Har du brug spørgsmål vedrørende rådgivning om leje, køb eller salg af erhvervsejendomme, så står vores erfarne advokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Erhvervsejendomme

Vi rådgiver såvel erhvervskøberen som –sælgeren hele vejen igennem forløbet.

Få rådgivning ved leje, køb og salg af erhvervsejendomme.

Uanset om du skal udleje, leje, købe eller sælge erhvervsejendom, bør du søge juridisk rådgivning, inden du indgår en aftale. Derved kan du styre uden om de juridiske faldgruber, der kan opstå i forbindelse med erhvervsejendomme.

Få kompetent rådgivning ved udlejning, leje, køb eller salg af erhvervsejendom

Køb og salg af erhvervsejendomme adskiller sig væsentligt fra det almindelige forbrugerkøb, hvor der gælder en række forbrugerbeskyttelsesregler. Ved erhvervshandler er salgs- og forhandlingsprocessen ofte meget mere individuel, hvilket stiller langt større krav til en erhvervskøbers eller –sælgers kompetencer.

Tilsvarende adskiller udlejning af erhvervsejendomme sig fra boligudlejning til private, da erhvervsudlejning i langt højere grad er præget af aftalefrihed mellem lejer og udlejer. Aftalefriheden skaber muligheder for en kontrakt, der er særlig tilpasset lejer og udlejers behov, men den betyder også, at man skal være ekstra opmærksom, når kontrakten indgås.

Hos Penta Advokater kan vi rådgivne dig, hvad enten det gælder erhvervshandel eller det erhvervslejeretlige område. Vi har specialiserede advokater inden for begge fagområder, som kan varetage dine interesser gennem kompetent og erfaren rådgivning.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

Seneste nyheder og viden om Erhvervsejendomme

Fraflytningsopgøret

Fraflytningsopgøret

Når du som udlejer har modtaget en opsigelse fra din lejer eller selv har opsagt denne, er der flere ting, du skal være opmærksom på, for at sikre dig, at du kan gøre eventuelle istandsættelseskrav gældende over for lejeren.