Ring til os på76 10 00 88

Personskadeerstatning

Hvis du er kommet til skade og der er en ansvarlig skadevolder, kan du være berettiget til erstatning.

Få den erstatning du er berettiget til

Som skadelidt står du i en sårbar situation. Du skal ikke alene koncentrere dig om at blive rask med de deraf følgende bekymringer; ”Bliver jeg rask? Kan jeg beholde mit arbejde? Får jeg råd til at leve, som jeg gjorde før?”, “Hvad kan jeg få erstatning for og hvor meget?”, men du skal også selv sørge for at få anmeldt skaden de relevante steder, finde ud af hvad du kan få erstatning for og hvor meget.

Forsikringsselskaberne rådgiver ikke om dine samlede muligheder for erstatning. Hvis du vil være sikker på at få den erstatning, du er berettiget til, bør du derfor få en advokat til at se på sagen, som udelukkende varetager dine interesser.

Vi er specialiserede i personskadeerstatning

Hos Penta Advokater har vi et team, ERSTATNINGSGRUPPEN, der er specialiseret i alle forhold vedrørende erstatning for personskade. Teamet består af advokater, jurister og sagsbehandlere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning om forsikring og erstatning.

Besøg erstatningsgruppen.dk

Hvis du vil vide mere om god inkassoskik, udformning af rykkere m.v. kan du finde hjælp i vores inkassoguide.

ERSTATNINSGRUPPEN har sit eget website, hvor du kan læse alt om de forskellige skadetyper og hvad du kan få i erstatning.

Besøg ERSTATNINGSGRUPPEN her

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.