Ring til os på76 10 00 88

Boligadvokat til ejerlejlighed

Har du brug for hjælp til køb af ejerlejlighed, står vores erfarne boligadvokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Køb af ejerlejlighed med hjælp fra erfaren boligadvokat

Køb af en ejerlejlighed adskiller sig fra andre bolighandler ved, at man indgår i en ejerforening, hvor det er vigtigt at forstå de økonomiske og juridiske forhold som ejerforeningen er baseret på. Vi har som erfarne boligadvokater mange års erfaring med gennemgang af ejerforeninger, så vi sikrer at man kender vilkårene for købet af ejerlejligheden.

Få juridisk rådgivning til køb af ejerlejlighed

Vores erfarne boligadvokater sørger for at handlen kommer sikkert i hus, hvor der er taget højde for alle elementerne i købsaftalen. Vi hjælper med at udarbejde og forhandle købsaftale og sikrer, at alle vilkår og betingelser er klart defineret. Yderligere tilbyder vi rådgivning om finansieringsmuligheder og hjælper med at forstå de økonomiske forpligtelser ved ejerlejlighedskøbet, herunder lånemuligheder, omkostninger til ejerforeningen og potentielle skattemæssige konsekvenser.

Vi står klar med professionel juridisk rådgivning, så kontakt vores erfarne boligadvokater for en uforpligtende samtale.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

 

Google anmeldelser fra boligkøbere

Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.
Anders Jespersen

⭐⭐⭐⭐⭐

Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her
Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!
Rasmus Juulsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.
Erik Maul

⭐⭐⭐⭐⭐

Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.
Claus Rieck

⭐⭐⭐⭐⭐

Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

Stormflod og skade på fast ejendom

Stormflod og skade på fast ejendom

Mange ejere af huse og sommerhuse langs den danske østkyst risikerer i de kommende dage, at deres hus bliver oversvømmet, som følge af den værste stormflod i mere end 110 år.