Ring til os på76 10 00 88

Boligadvokat til nybyggeri

Har du brug for hjælp til etablering af nybyggeri, står vores erfarne boligadvokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Få styr på husbyggeriet med en erfaren boligadvokat

At bygge et nyt hus er en spændende, men også en kompleks proces, der kræver omhyggelig planlægning og juridisk rådgivning. En erfaren boligadvokat hjælper med, at byggeprocessen forløber optimalt. Som nybygger er der mange ting at holde styr på og overveje i hele processen. Derfor tilbyder vi specialiseret juridisk rådgivning, inden man vælger grund og leverandøren af det fremtidige drømmehjem. Vi er her for at hjælpe med at navigere gennem alle juridiske aspekter af byggeprojektet.

I et nybyggeri hjælper vi med

Byggegrunden

Beliggenheden er ofte det mest afgørende element, som nybygger. Beliggenheden og grunden skal passe til nuværende og fremtidige behov, samtidig er det også vigtigt at få undersøgt grunden nøje i forhold til geotekniske forhold og lokalplaner for området, så grunden kan bruges til at opføre drømmehuset. Det gælder om at sikre, at huset og grunden også er attraktiv og en god investering på den lange bane.

Kontrakt med byggefirma

Ofte hjælper vi nybyggere med at gennemgå og forhandle aftaler med det byggefirma, som man ønsker der skal stå for opførelsen af drømmeboligen. Vi sørger for, at kontrakterne er klart definerede, herunder betalingsplaner, tidsplaner, garantier og forsikringer. Det vigtigste i en god entreprisekontrakt er, at der er en god balance i styrkeforholdet mellem bygherre og byggefirmaet. Det er vigtigt, at der er mulighed for at tilbageholde penge indtil et byggeri er mangelfrit. Det er vigtigt, at der er overensstemmelse mellem de vilkår der er i entreprisekontrakten og de vilkår der er i bankens garanti ellers kommer man i klemme som bygherre.

Tvister og konfliktløsning

Skulle der opstå tvister eller uoverensstemmelser i løbet af byggeprocessen, står vores erfarne boligadvokater klar til at hjælpe med at løse disse. Vi arbejder for at minimere forsinkelser og omkostninger og sikre, at din byggeproces fortsætter uden unødvendige hindringer.

Overvågning af byggeprocessen

Vi kan overvåge byggeprocessen for at sikre, at den forløber i overensstemmelse med kontrakten og alle relevante love og forskrifter. Dette inkluderer inspektioner af byggepladsen og håndtering af eventuelle problemer eller forsinkelser, der måtte opstå.

Brug for en boligadvokat?

Hvis du planlægger at bygge et hus og har brug for professionel juridisk rådgivning, er du velkommen til at kontakte vores erfarne boligadvokater for en uforpligtende samtale.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

 

Google anmeldelser fra boligkøbere

Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.
Anders Jespersen

⭐⭐⭐⭐⭐

Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her
Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!
Rasmus Juulsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.
Erik Maul

⭐⭐⭐⭐⭐

Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.
Claus Rieck

⭐⭐⭐⭐⭐

Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

Stormflod og skade på fast ejendom

Stormflod og skade på fast ejendom

Mange ejere af huse og sommerhuse langs den danske østkyst risikerer i de kommende dage, at deres hus bliver oversvømmet, som følge af den værste stormflod i mere end 110 år.