Ring til os på76 10 00 88

Boligadvokat til sommerhus

Har du brug for hjælp til køb af sommerhus, står vores erfarne boligadvokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Få juridisk rådgivning til køb af sommerhus fra en erfaren boligadvokat

Er du på udkig efter erfaren juridisk rådgivning i forbindelse med køb og salg af sommerhus i Danmark, så er du landet det helt rette sted.

Vi har gennem mange år oparbejdet specialiseret viden om handel med sommerhuse gennem mange år. Vores erfarne boligadvokater hjælper med juridisk rådgivning, før, under og efter sommerhushandlen – så man undgår ubehagelige overraskelser.

Vi sikrer dig uvildig rådgivning, fra erfarne boligadvokater, om du er køber eller sælger af et sommerhus. Vi sørger for gennemgang af alle dokumenter relateret til handlen herunder udlejningsaftale og eventuelle særlige vilkår relateret til sommerhuset.

Hvis du går med overvejelser om køb eller salg og har brug for juridisk rådgivning, fra en erfaren boligadvokat, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi står klar til at hjælpe dig med at navigere gennem processen og sikre en tryg og god sommerhushandel.

Hvorfor vælge en erfaren boligadvokat til køb og salg af sommerhus?

At købe eller sælge et sommerhus er en stor økonomisk investering og kræver indgående kendskab til de faldgruber, der kan være i en sommerhushandel. En handel af et sommerhus kræver en grundig gennemgang af alle de juridiske dokumenter, der er tilknyttet ejendommen.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

 

Google anmeldelser fra boligkøbere

Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.
Anders Jespersen

⭐⭐⭐⭐⭐

Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her
Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!
Rasmus Juulsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.
Erik Maul

⭐⭐⭐⭐⭐

Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.
Claus Rieck

⭐⭐⭐⭐⭐

Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

Stormflod og skade på fast ejendom

Stormflod og skade på fast ejendom

Mange ejere af huse og sommerhuse langs den danske østkyst risikerer i de kommende dage, at deres hus bliver oversvømmet, som følge af den værste stormflod i mere end 110 år.