Penta Advokater Grindsted

Hedemarken 23
7200 Grindsted
Telefon: 76 10 00 88

Penta Advokater er et af de største advokatfirmaer i region Syddanmark og vi er mere end 85 medarbejdere. Vores advokater er specialiseret i et eller få juridiske fagområder. På den måde er du garanteret, at den pågældende advokat har indgående kendskab til og stor erfaring med det område, du søger rådgivning inden for.

Dit lokale advokatfirma i Grindsted

Hos Penta Advokater i Grindsted rådgiver vi såvel erhverv som privatpersoner. Derudover er vi specialiserede i en række brancher.

Specialiseringen blandt vores advokater sikrer dig, at du får rådgivning af en advokat med indgående kendskab til og stor erfaring med det område, din henvendelse vedrører.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Som virksomhed vil du typisk løbende få brug for juridisk rådgivning. Penta Advokater i Grindsted tilbyder erhvervsrådgivning og herunder kan du se nogle af de områder, vores advokater er specialiserede inden for:

Derudover tilbyder Penta Advokater udvidet rådgivning inden for en række brancher, som vi har rådgivet gennem en årrække, hvorigennem vi har opnået en unik viden og erfaring inden for disse.

Ved at klikke på linksene i den grå boks i højre side kan du få et samlet overblik over de juridiske fagområder, som vores advokater tilbyder erhvervsrådgivning inden for. Du kan desuden se hvilke brancher, vi har et særligt kendskab til.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Hos Penta Advokater i Grindsted tilbyder vi desuden rådgivning til privatpersoner. Vores advokater kan blandt andet rådgive dig inden for:

Ved at klikke på linket i den grå boks i højre side kan du få et overblik over de juridiske fagområder, vores advokater tilbyder rådgivning inden for.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Grindsted

I Grindsted er der gratis parkering på parkeringspladen lige foran kontoret.

Åbningstider på kontoret i Grindsted

Advokatkontoret i Grindsted har åbent kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 fredag.

Du kan endvidere kontakte os på telefon 76 10 00 88 mellem kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og mellem kl. 8:30 – 15:00 på fredage.

Du kan også kontakte os via mailen: mail@penta.dk

Ud over kontoret i Grindsted har vi også advokatkontorer i Esbjerg, Ribe, Kolding, Vejen og Herning.

Specialer

Brancher