Ring til os på76 10 00 88

Boligadvokat til huskøb

Har du brug for hjælp til køb af hus, står vores erfarne boligadvokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Få handlen i hus med en erfaren boligadvokat

Hos Penta Advokater er vi specialiserede boligadvokater. Vi forstår, at købet af et hus kan være en af de mest betydningsfulde beslutninger i ens liv. Vi sætter en ære i at passe på dine penge i en hushandel, samtidig med at vi sikrer, at købsproces forløber så gnidningsløst og sikkert som muligt.

Vi hjælper gerne hele vejen gennem hushandlen

Ejendomsretlige forhold

Vores erfarne boligadvokater gennemgår grundigt alle ejendomsretlige dokumenter og rapporter, herunder skøder, servitutter og ejendomsdatarapport, for at sikre, at der ikke er nogen uforudsete forhold, der kan påvirke husets værdi eller brug. Dette omfatter kontrol af registreringen i BBR, eventuelle tvister med myndigheder eller manglende byggetilladelser foretaget på ejendommen.

Købsaftalen

Vores erfarne boligadvokater hjælper med at udarbejde og forhandle købsaftalen for at sikre, at dine/jeres interesser er beskyttet i købsprocessen. Vi sikrer, at alle betingelser og vilkår er klart defineret og tilpasset den konkrete situation.

  Finansiering

  Vi gennemgår finansieringstilbud og giver sparring på, hvad man bør være opmærksom på inden man beslutter finansieringen af huskøbet.

  Kommunikation med ejendomsmægler og bank

  Med mere end 1000 handler om året ved vi om nogen, hvad der skal til for at få hushandlen på plads hos mægler og bank. Vi oplever ofte, at en hushandel går mere gnidningsfrit, når vi tager dialogen, da der mange dokumenter og arbejdsgange at holde styr på for den uøvede.

  Udarbejdelse af dokumenter

  Vores erfarne boligteam står for at få alt papirarbejdet klaret, så der er styr på skøde, tinglysning og refusionsopgørelse. En opfattende proces, der kræver erfaring, så man undgår uventede overraskelser. 

  Løsning af tvister

  Hvis der skulle opstå tvister i forbindelse med hushandlen, er vores advokater dygtige til at løse disse effektivt, så man får en god start på det nye kapitel.

  Hvorfor vælge Penta Advokater som boligadvokat?

  Erfaring og ekspertise

  Med mange års erfaring inden for bolighandler og ejendomsret har vores advokater den nødvendige viden og ekspertise til at håndtere selv de mest komplekse boligsager. Vi håndterer årligt mere end 1000 handler og vi har et team af erfarne boligspecialister, der ikke arbejder med andet end ejendomshandel. Det er garanti for kvalitet.

  Personlig rådgivning

  Vi forstår vigtigheden af den personlig service, i forbindelse med en hushandel, og går langt for at sikre, at man som køber føler sig trygge og velinformerede gennem hele købsprocessen.

  Brug for en boligadvokat?

  Hvis du går med købsovervejer og har brug for juridisk rådgivning, fra en erfaren boligadvokat, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi står klar til at hjælpe dig med at navigere gennem købsprocessen og sikre en tryg og god hushandel.

  Bestil et gratis og uforpligtende opkald

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

   

  Google anmeldelser fra boligkøbere

  Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.

  Anders Jespersen

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her

  Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!

  Rasmus Juulsen

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.

  Erik Maul

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.

  Claus Rieck

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

  Stormflod og skade på fast ejendom

  Stormflod og skade på fast ejendom

  Mange ejere af huse og sommerhuse langs den danske østkyst risikerer i de kommende dage, at deres hus bliver oversvømmet, som følge af den værste stormflod i mere end 110 år.