Niels Rud Aamann

Partner, advokat (L)
Telefon: 76 32 44 05

Niels rådgiver virksomheder om debitorstyring og inkasso. Niels har erfaring med pengeinddrivelse og pantebrevsinkasso samt inddrivelse af ejendomsskatter og restancer, både via almindelig inkasso og med udlæg i ejendommen og efterfølgende tvangssalg.

Niels rådgiver også købere på tvangsauktioner, således at de er rustet til at give et bud i fogedretten.
Derudover beskæftiger Niels sig med insolvensret og dødsbobehandling, og håndterer i den forbindelse såvel konkurser, akkorderinger og insolvente dødsboer.

Beskikkelsesår: 2004

Samarbejdspartnere/CSR

  • Early Warning – www.earlywarning.dk
  • På fode igen – Gældsrådgivning for udsatte borgere

Andre aktiviteter

  • Udpeget som medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel i 2019

 

Artikler af Niels Rud Aamann

Arbejdsulykker i landbruget

Hvert år sker der desværre mange arbejdsulykker i landbruget. Mange af disse ulykker er med alvorlig personskade og få med dødelig udgang. Hvordan er du stillet, hvis du eller en medarbejder kommer til skade?

Betydning af de nye ejendomsvurderinger

Køb af hus på tvangsauktion: Sådan kan advokaten hjælpe

Køb af hus på tvangsauktion er ikke for hvem som helst. Med mindre du har stor erfaring med at købe på tvangsauktion, er det en god idé at søge professionel rådgivning fra nogen, der ved, hvordan det foregår og hvad du skal være opmærksom på.

Inkasso: Undgå at blive den sidste i rækken

Inflationen har bidt sig fast i Danmark. Der er stigende udgifter på stort set alt, og mange er økonomisk pressede, så hvis du har penge til gode for ydelser eller varer, du har leveret, skal du på banen for at undgå at blive den sidste i rækken af kreditorer, der forsøger at inkassere betaling.

Få juridisk rådgivning om landbrug

Investorer i landbruget: Det skal du være opmærksom på

Ifølge Landbrugets videnscenter Seges går udviklingen i retning af, at færre landmænd selv ejer deres gård. I denne artikel vil advokat Niels Rud Aamann give sit bud på, hvad du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at indgå en aftale med investorer.

Få råd til hvordan du håndterer en indsigelse

Gode råd hvis kunden laver en indsigelse

Det hænder, at en kunde laver en indsigelse og ikke vil betale en faktura. Årsagerne kan være mange, men uanset grunden er det vigtigt, at du håndterer indsigelsen korrekt.

5 ting du skal huske, når du opkræver udeståender

5 ting du skal huske, når du opkræver udeståender

Som erhvervsdrivende kan det have alvorlige konsekvenser for din virksomhed, hvis dine kunder ikke betaler for de varer eller ydelser, du leverer til dem. Læs her hvad du skal være opmærksom på, når du opkræver udeståender.