Ring til os på76 10 00 88

Corporate

Få løsningsorienteret rådgivning om alle relevante aspekter inden for kommercielle kontrakter, risk management og omstrukturering.

Hos Penta Advokater ser vi din virksomhed som et helhedsbillede og rådgiver løsningsorienteret om alle relevante aspekter inden for kommercielle kontrakter, risk management og omstrukturering.

Vores engagerede specialteam bistår din virksomhed med kompetent og faglig rådgivning, når den udvikler sig, samfundsbilledet ændrer sig, eller der på anden vis opstår behov for juridisk assistance.

Rådgivning om virksomhedens kontrakter

Virksomhedens kontrakter skal afspejle virksomhedens forhold og behov. Samtidig skal kontrakterne være opdaterede og tage højde for gældende lovgivning.

Kontrakterne danner fundamentet for et godt samarbejde, så det er vigtigt, at de tilpasset de individuelle forhold og tilgodeser begge parter på en hensigtsmæssig måde.

Virksomhedens kontrakter kan øge virksomhedens værdi såvel som være med til at forebygge konflikter.

Læs hvilke typer af kontrakter vi rådgiver om her.

Minimering af virksomhedens risici

Det er vigtigt, at virksomhedens kontrakter afspejler de forpligtelser, virksomheden har påtaget sig, da det i sidste ende falder tilbage på virksomheden, hvis de ikke gør.

Virksomhedens kontrakter spiller, sammen med arbejdsrutinerne i virksomheden, en stor rolle i forhold til virksomhedens risici.

Kontrakter og arbejdsrutiner er to centrale fokusområder, når virksomhedens risici skal minimeres gennem målrettet risk management.

Læs her hvordan vi arbejder med risk management.

Omstrukturering af virksomheden

Forskellige årsager kan gøre en omstrukturering af virksomheden nødvendig eller hensigtsmæssig.

En omstrukturering kan for eksempel dreje sig om optimering i forhold til ejere, risici eller størrelse, eller gennemførelse af selskabsretlige ekspeditioner som eksempelvis stiftelse af selskaber, etablering af holdingkonstruktioner eller fusion/spaltning af virksomheden.

Rådgivning kan hjælpe dig til at træffe det rette valg, når du skal vælge løsningsmodel for virksomhedens omstrukturering, og sikrer at du styrer uden om de faldgruber, der kan være forbundet med de forskellige former for optimering. 

Læs hvordan vi kan hjælpe dig ved omstrukturering af virksomheden.

Har du brug for rådgivning?

Kontakt Penta Advokater for et uforpligtende svar på, hvordan vi kan bistå din virksomhed med rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov og dens konkrete udfordringer.

Seneste nyheder og viden om Corporate

Dom i sag om tilbagebetaling af EU-midler

Dom i sag om tilbagebetaling af EU-midler

Der er netop afsagt dom i en sag, hvor Fiskeristyrelsen krævede godt halvanden million tilskudskroner tilbagebetalt af Atlantic Sapphire Denmark A/S. Retten nåede frem til at tilbagebetalingskravet var forældet.