Ring til os på76 10 00 88

Bestyrelsesarbejde

Har du brug for hjælp vedrørende bestyrelsesarbejde, så står vores erfarne advokater klar til at rådgive dig.

 

Kontakt os

Bestyrelsesarbejde

Med en professionel og kompetent bestyrelse får du værdifuld sparring, som bidrager til en bedre drift af din virksomhed.

Penta Advokater har gennem mange år rådgivet danske virksomheder om erhvervsforhold samt virksomhedsstrategier, herunder bl.a. udvikling og krisestyring. Derfor har vi en betydelig viden om, hvorledes virksomheder drives mest fordelagtigt.

Kombinationen af denne viden, vores juridiske baggrund og gennemførelsen af eget uddannelsesprogram betyder, at vi har kompetencerne til at varetage bestyrelsesarbejde, med afsæt i din virksomheds vision.

Flere af vores erfarne erhvervsadvokater indgår allerede i en række virksomhedsbestyrelser. Der kan være mange årsager hertil, men det gennemgående er behovet for en juridisk, forretningsmæssig og selskabsmæssig ekspertise ”lige ved hånden” både i den daglige drift, i forbindelse med det langsigtede strategiarbejde, samt i forbindelse med afvikling af bestyrelsesmøder.

Med udgangspunkt i din virksomheds behov vil en advokat fra Penta Advokater rådgive dig om de relevante juridiske forhold. Ud over din faste kontaktperson fra Penta vil din virksomhed naturligvis kunne trække på kompetencerne fra vores øvrige specialiserede advokater, der vil kunne rådgive og skabe transparens i den strategiske opgaveløsning.

Få sparring og supplerende kompetencer via en professionel bestyrelse

Mange store som små virksomheder har allerede oplevet fordelen ved en professionel, korrekt sammensat og velfungerende bestyrelse, hvad enten udfordringen har været opkøb eller turnaround.

Vi anser strategiarbejdet som en meget væsentlig opgave for bestyrelsen, og har en dyb indsigt i at sikre, at bestyrelsen holder fokus på denne opgave. Kontakt os for at høre hvordan Penta Advokater kan tilføre værdi til dit bestyrelsesarbejde.

For at din virksomhed får fuldt udbytte af rådgivningen, vælges jeres advokat ud fra de faglige kompetencer men ligeledes også ud fra, at der er et personligt match.

Med indtrædelsen af en advokat i bestyrelsen sikres desuden:

  • At bestyrelsen fungerer som én enhed, der tilfører virksomheden værdi
  • At der fastlægges bestyrelsestemaer for året, om fornødent udarbejdes årshjul og løbende følges op
  • En årlig bestyrelsesevaluering

Overvejer du at etablere en professionel bestyrelse?

Hvis du overvejer at etablere en professionel bestyrelse, tilbyder Penta Advokater særlige introduktionspakker med aftalte opgaver til faste priser.

Kontakt advokat og partner Helge Busk for nærmere orientering om vores introduktionspakker.

Hvis du allerede har etableret en bestyrelse og overvejer at tilføje en advokat i bestyrelsen, er du velkommen til at kontakte os for uddybende information om, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

Seneste nyheder og viden om Bestyrelsesarbejde

Hvad er bestyrelsens opgave?

Hvad er bestyrelsens opgave?

Det er en udbredt misforståelse, at professionelle bestyrelser kun giver mening for store virksomheder. En korrekt sammensat bestyrelse kan bidrage med sparring og supplerende kompetencer, og derved sikre løbende udvikling uanset virksomhedens størrelse.

COVID-19 stiller større krav til bestyrelsen

COVID-19 stiller større krav til bestyrelsen

COVID-19 har ændret hverdagen i mange virksomheder. Fokus er for en tid blevet flyttet fra vækst og langsigtede strategiplaner til tæt monitorering af virksomhedens cash-flow og løbende budgetopfølgning. Det stiller større krav til bestyrelsen.