Ring til os på76 10 00 88

Tvangsauktioner

Vi har stor erfaring i gennemførelse af tvangsauktioner og køb af bolig på tvangsauktion.

Penta Advokaters inkassoteam er specialiseret indenfor inkasso og tvangsauktioner. Vi er opdaterede med de seneste love, og har en stor erfaring at trække på, når det gælder om at inddrive tilgodehavender og gennemføre tvangsauktioner.

Vi kan blandt andet;

  • Gennemføre tvangsauktionen
  • Møde på tvangsauktionen
  • Hjælpe som repræsentant

Køb af bolig på tvangsauktion

Købsprisen på en tvangsauktion er typisk lavere end ved køb i fri handel, så du har mulighed for at gøre en god handel. Til gengæld er det ikke uden risici, for et køb på tvangsauktion er bundet af andre regler end et traditionelt boligkøb.

Ved køb af bolig på tvangsauktion har du for eksempel hverken fortrydelsesret eller mulighed for at indsætte et advokatforbehold i købsaftalen. Du kan heller ikke tegne en ejerskifteforsikring, og der bliver ikke udarbejdet tilstandsrapport på boligen. Det betyder, at du selv hæfter for fejl og mangler ved boligen.

Værd at vide om bud på en tvangsauktion

Udover det bud du afgiver på tvangsauktionen, skal du betale en auktionsafgift og et såkaldt ”størstebeløb”, som dækker over eventuelle restancer på ejendomskatter, afgifter og salærer med mere. Du kan også være nødsaget til at indfri lån til overkurs. 

Hvis du overvejer at købe bolig på tvangsauktion, bør du søge rådgivning hos en advokat med erfaring i køb af bolig på tvangsauktion. Vi kan blandt andet møde på tvangsauktionen og rådgive dig undervejs, hvis der dukker nye informationer op om ejendommen, som du har behov for en juridisk vurdering af.

Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Tvangsauktioner

Køb af hus på tvangsauktion: Sådan kan advokaten hjælpe

Køb af hus på tvangsauktion: Sådan kan advokaten hjælpe

Køb af hus på tvangsauktion er ikke for hvem som helst. Med mindre du har stor erfaring med at købe på tvangsauktion, er det en god idé at søge professionel rådgivning fra nogen, der ved, hvordan det foregår og hvad du skal være opmærksom på.