Penta Advokater Vejen

Torvegade 16
6600 Vejen
Telefon: 76 10 00 88

Hos Penta Advokater er vi mere end 85 medarbejdere, hvoraf cirka en tredjedel er advokater. Vores advokater er hver især specialiseret i et eller få juridiske fagområder, hvilket sikrer dig rådgivning på et højt, fagligt niveau.

Dit lokale advokatfirma i Vejen

Da hver enkelt advokat i Vejen er specialiseret i et eller få juridiske fagområder, vil du få rådgivning af en advokat, der er specialiseret inden for det område, du søger rådgivning om. Det gør sig gældende, uanset om du har behov for erhvervsrådgivning eller om du søger rådgivning som privatperson.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Hos Penta Advokater i Vejen tilbyder vi specialiseret rådgivning til virksomheder. Vi har kompetencer inden for en række af de juridiske discipliner, du kan få brug for som virksomhed, heriblandt:

Vi kan desuden tilbyde udvidet rådgivning inden for en række brancher, som vi har været tilknyttet i en lang årrække, og derigennem har opnået særlige kompetencer og et tungt erfaringsgrundlag inden for.

Ved at klikke på linksene i den grå boks i højre side kan du få et samlet overblik over, hvilke juridiske fagområder vi kan rådgive dig om inden for erhverv, ligesom du kan se inden for hvilke brancher, vi har særlige kompetencer.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Penta Advokater tilbyder også rådgivning til private. Fra vores advokatkontor i Vejen kan du således få rådgivning inden for blandt andet:

Ved at klikke på linket i den grå boks i højre side kan du få et samlet overblik over, hvilke juridiske fagområder vi kan rådgive dig inden for som privatperson.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Vejen

Penta Advokaters kontor i Vejen ligger placeret midt i byen. Der er gratis parkeringsmuligheder flere steder i bymidten tæt ved advokatkontoret.

Hvis du kommer med toget, ligger banegården lige på den anden side af vejen, få minutters gang fra kontoret.

Kontakt Penta Advokater Vejen

Vores advokatkontor i Vejen har følgende åbningstider: Kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 fredag. I samme tidsrum er der åbent for telefonisk henvendelse. Telefonnummeret er: 76 10 00 88.

Du kan også kontakte os via mail på: mail@penta.dk

Ud over kontoret i Vejen har vi også advokatkontorer i Kolding, Ribe, Esbjerg, Grindsted og Herning.

Specialer

Brancher