Kontakt Penta Advokater i Herning

Penta Advokater Herning

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Telefon: 76 10 00 88

Kontoret i Herning er åbent efter aftale. Kontakt os på telefon: 76 10 00 88 hvis du ønsker at drøfte en problemstilling af juridisk karakter.

Få specialiseret, juridisk rådgivning

Hos Penta Advokater er vi mere end 85 medarbejdere, hvoraf cirka en tredjedel er advokater.

Når du kontakter Penta Advokater, vil du få rådgivning af en advokat, der er specialiseret inden for det område, du søger rådgivning om. Det gør sig gældende, uanset om du har behov for erhvervsrådgivning eller om du søger rådgivning som privatperson.

Dit lokale advokatfirma i Herning

Hos Penta Advokater i Herning rådgiver vi såvel erhverv som privatpersoner. Derudover er vi specialiserede i en række brancher.
Specialiseringen blandt vores advokater sikrer dig, at du får rådgivning af en advokat med indgående kendskab til og stor erfaring med det område, din henvendelse vedrører.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Hos Penta Advokater i Herning tilbyder vi specialiseret rådgivning til virksomheder. Vi har kompetencer inden for en række af de juridiske discipliner, du kan få brug for som virksomhed, heriblandt

Vi kan desuden tilbyde udvidet rådgivning inden for en række brancher, som vi har været tilknyttet i en lang årrække, og derigennem har opnået særlige kompetencer og et tungt erfaringsgrundlag inden for.

Klik på linksene i den grå boks i højre side for at få et samlet overblik over de juridiske fagområder, vi kan rådgive dig om inden for erhverv. Du kan desuden se, inden for hvilke brancher vi har særlige kompetencer.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Hos Penta Advokater tilbyder også rådgivning til private. Fra vores advokatkontor i Herning kan du blandt andet få rådgivning inden for:

Klik på linket i den grå boks i højre side for at få et samlet overblik over de juridiske fagområder, vi kan rådgive dig inden for som privatperson.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Herning

Penta Advokaters kontor i Herning ligger placeret i kontorhuset Innovatorium, der tilbyder gode parkeringsfaciliteter.

Kontakt Penta Advokater Herning

Kontoret i Herning er åbent efter aftale, som udgangspunkt i tidsrummet kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 fredag.

Kontakt os på telefon: 76 10 00 88 hvis du ønsker at drøfte en juridisk problemstilling.

Du kan også kontakte os via mail på: mail@penta.dk

Ud over advokatkontoret i Herning har vi også advokatkontorer i Grindsted, Kolding, Ribe, Esbjerg og Vejen.

Specialer

Brancher