Advokater med speciale i franchise

Penta Advokater Kolding

Kolding Åpark 8A, 4. sal th
6000 Kolding
Telefon: 76 10 00 88

Vi er mere end 85 medarbejdere hos Penta Advokater, hvilket gør os til et af de største advokatfirmaer i region Syddanmark. Vores advokater er alle specialiseret i et eller få juridiske fagområder.

Dit lokale advokatfirma i Kolding

Specialiseringen blandt vores advokater sikrer, at du får en unik rådgivning på et højt, fagligt niveau af en advokat, der konstant er i berøring med det fagområde, din henvendelse vedrører.

Vores advokater i Kolding er specialiseret inden for fagområder, der dækker såvel erhvervslivet som privatlivet. Derudover er der række brancher, som vi er særligt specialiserede inden for.

Specialiseret rådgivning til virksomheder

Hos Penta Advokater i Kolding tilbyder vi rådgivning til erhvervslivet. Vi er specialiserede i en række af de juridiske discipliner, du kan få brug for som virksomhed, herunder:

Derudover er der en række brancher, som vi har haft særlig tilknytning til gennem en lang årrække, hvorigennem vi har opnået en viden og erfaring, der gør os i stand til at tilbyde en udvidet rådgivning inden for disse brancher.

Via linksene i den grå boks i højre side kan du få et overblik over de juridiske fagområder, som vores advokater tilbyder erhvervsrådgivning inden for. Du kan desuden se inden for hvilke brancher, vi har særlige kompetencer.

Rådgivning til private fra din lokale advokat

Hos Penta Advokater i Kolding har vi også advokater, der er særligt specialiserede inden for områder, der henvender sig til privatpersoner. Vi kan blandt andet tilbyde rådgivning om:

Via linket i den grå boks i højre side kan du se, inden for hvilke juridiske fagområder vi kan rådgive dig som privatperson.

Parkeringsmuligheder nær Penta Advokater i Kolding

Penta Advokaters kontor i Kolding ligger placeret på 4. sal i Finanshuset, som ligger i Koldings nye bydel, Design City Kolding.

Der er flere parkeringsmuligheder ved Penta Advokaters kontor i Kolding: På venstre hånd inden du kommer til nedkørslen til Finanshusets P-kælder, er der en række P-pladser forbeholdt Finanshusets kontorer, heriblandt Penta Advokater. Penta Advokater har i dette område 8 parkeringspladser, der er markeret med et Penta Advokater-skilt. Her kan du som kunde parkere gratis.

Andre gratis parkeringspladser finder du ved Universitetsparken (de to rækker p-pladser der vender over mod Finanshuset), hvorfra du til fods kan tage tunnellen under vejen og over til Finanshuset. Der er desuden flere betalings-parkeringspladser i området, blandt andet til højre for nedkørslen til Finanshusets P-kælder.

Åbningstider på kontoret i Kolding

Advokatkontoret i Kolding har følgende åbningstider: Kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og kl. 8:30 – 15:00 fredag.

Du kan desuden kontakte os via telefon fra kl. 8:30 – 16:30 mandag til torsdag, og fra kl. 8:30 – 15:00 på fredage. Vores telefonnummer er: 76 10 00 88.

Du kan også sende os en mail på: mail@penta.dk

Ud over kontoret i Kolding har vi også advokatkontorer i Vejen, Ribe, Esbjerg, Grindsted og Herning.

Specialer

Brancher