Michel Duelund og Malene Buch Andersen udnævnt til partnere

Penta Advokater udvider partnerkredsen

Advokaterne Michael Duelund og Malene Buch Andersen indtræder pr. 1. januar 2022 i partnerkredsen hos Penta Advokater.

Fra årsskiftet styrkes partnerholdet hos Penta Advokater. Det sker med partnerudnævnelsen af advokaterne Michael Duelund og Malene Buch Andersen, der begge har været hos Penta Advokater flere år og dermed har et solidt kendskab til såvel virksomheden, som de geografiske områder virksomheden opererer i.

To stærke profiler

Michael Duelund kom til Penta Advokater i 2018 og han beskæftiger sig hovedsageligt med udarbejdelse samt forhandling af kommercielle kontrakter, selskabsret, generationsskifte, virksomhedsoverdragelser, internationale retsforhold samt bestyrelsesarbejde. Michael har en solid erfaring at trække på, der blandt andet er opbygget gennem ansættelser i det private erhvervsliv, henholdsvis som in-house advokat ved LM Wind Power og som chefjurist og senere administrerende direktør ved Svendborg Brakes.

Malene Buch Andersen startede som stud.jur. hos Penta Advokater, hvorefter hun var et par år hos Anklagemyndigheden og ét andet advokatfirma, inden hun i 2015 vendte tilbage til Penta Advokater. Malene er certificeret insolvensadvokat og beskæftiger sig med insolvens/konkurs, særligt som kurator i større boer og landbrug. Hun er desuden fast kurator for Gældsstyrelsen og med i deres advokatpanel. Endelig bidrager Malene i høj grad til den juridiske litterære verden med artikler i juridiske tidsskrifter m.v.

– Det er to meget kompetente advokater, vi snart kan byde velkommen til i partnergruppen. Med Michael og Malene på holdet styrker Penta Advokater sin position indenfor såvel det erhvervsretlige område som insolvensområdet, ligesom det er et naturligt led i en generationsskifteproces at føje yngre kræfter til holdet. Vi er derfor glade for at kunne byde Michael og Malene velkommen i partnerkredsen, siger partner og bestyrelsesformand Helge Busk, der suppleres af administrerende direktør Lasse Iversen Hansen

– Michael og Malene har vist, at de har ambitionerne. De er begge enormt fokuserede, arbejder målrettet og holder sig bestemt ikke tilbage, når det gælder nytænkning og udvikling. Det er egenskaber, vi vægter højt hos Penta Advokater, og er man i besiddelse af dem, er der rigtig gode karrieremuligheder her i virksomheden, hvilket partnerudnævnelsen også vidner om.

Vil du vide mere?