Lasse Iversen Hansen

Penta Advokaters nye direktør er tiltrådt

Lasse Iversen Hansen tiltrådte som administrerende direktør i Penta Advokater mandag d. 2. september 2019. Lasse kommer med mere end 20 års ledelsesmæssig erfaring og har samtidig et stort kendskab til Penta Advokaters geografiske område.

54-årige Lasse Iversen Hansen kommer fra en stilling som Director og Business Unit Leader i Deloitte, hvor han har været ansat i 12 år. Før det var han leder af Børne- og Kulturområdet i Varde Kommune.

– I Penta Advokater leverer vi ydelser af meget høj kvalitet, og vi udvider konstant vores markedsområde. Vores nuværende succes i markedet beror særligt på, at vi har formået at opbygge brede og dybe kompetencer inden for vores specialer. Kunderne har med rette høje forventninger til vores ydelser, og dem indfrier vi netop fordi, vi grundet vores størrelse og dygtige medarbejdere, altid kan stille med et stærkt hold, siger Penta Advokaters bestyrelsesformand Helge Busk og fortsætter

– Med ansættelsen af Lasse Iversen Hansen har vi fået en særdeles kompetent direktør, der har en bred ledelsesmæssig erfaring og blandt andet har beskæftiget sig med transformering af virksomheder, økonomistyring, digitalisering, interne udviklingsprojekter og markedsføring, så vi har fuld tillid til, at han kan sikre, at Penta Advokaters gode udvikling fortsætter.

– Penta Advokater er en spændende virksomhed med en interessant historie, og jeg er glad for den tillid, bestyrelsen har vist mig. Advokatbranchen er præget af hård konkurrence og en af konkurrenceparametrene er medarbejdernes viden. Penta Advokater har en attraktiv medarbejdersammensætning i forhold til alder, erfaring og køn, og det ligger mig meget på sinde at sikre, at medarbejderne løbende udvikles, så Penta Advokater har det rigtige hold og de rette kompetencer til at kunne gøre en forskel i et konkurrencepræget marked og over for vores kunder, siger administrerende direktør Lasse Iversen Hansen.

Vil du vide mere?

Betydning af de nye ejendomsvurderinger

Nye ejendomsvurderinger undervejs

Ejendomsvurderingerne efter den nye ejendomsvurderingslov begynder nu så småt at lande. Læs her hvad du skal være opmærksom på, når du modtager den nye ejendomsvurdering.

Regler i forbindelse med sygdom i ferien

Sygdom og ferie – regler og rettigheder

Hvis din medarbejder bliver syg, inden ferien begynder, er medarbejderen ikke forpligtiget til at holde sin ferie. Men hvilke regler gælder, hvis din medarbejder bliver syg under ferien? Dét samt begrebet erstatningsferie kan du blive klogere på her.