Få rådgivning om behovet for testamente og fremtidsfuldmagt

Få svar på dine spørgsmål om fremtidsfuldmagt og testamente

Vi åbner dørene for gratis, individuelle samtaler med tidsbestilling, hvor du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål om fremtidsmagt og testamente.

Vi har tidligere med stor succes afholdt foredrag om fremtidsfuldmagt og testamente, men med afsæt i Corona-problematikken har vi valgt en alternativ løsning denne gang. I stedet for at komme til foredrag tilbyder vi, at du kan bestille tid til en gratis, individuel og uforpligtende snak om testamente og fremtidsfuldmagt.

Til mødet kan du og eventuelt din partner få afklaret dit/jeres eventuelle behov for en fremtidsfuldmagt og/eller et testamente og få stillet de spørgsmål, du/I måtte have. Det kunne f.eks. være:

  • Hvem arver, hvis jeg/vi ikke laver et testamente?
  • Hvordan sikrer jeg/vi, at arven bliver fordelt, som jeg/vi ønsker?
  • Hvordan sikrer jeg/vi, at vores børn ikke skal dele arven med svigerbørn i tilfælde af skilsmisse?
  • Giver det mening for mig/os at oprette en fremtidsfuldmagt?

Der er tale om individuel samtale med udgangspunkt i din/jeres konkrete situation, hvor du/I kan få afklaring af dét, der optager dig/jer. Har du en samlever/ægtefælle er det en fordel, hvis I har mulighed for at komme sammen.

Tid, sted og tilmelding

Vi afholder en ”temadag” på vores kontorer i henholdsvis Kolding, Ribe og Esbjerg. Der er et begrænset antal pladser de to dage, som fordeles efter ”først-til-mølle”-princippet. Tilmelding er derfor påkrævet.

Temadagene afholdes:

  • Kolding: På kontoret Kolding Åpark 8A, 4. sal th, 6000 Kolding mandag den 26. oktober.
  • Ribe: På kontoret Tvedgade 21,1, 6760 Ribe torsdag d. 12. november.
  • Esbjerg: På kontoret Dokken 10, 6700 Esbjerg onsdag den 18. november.

Tilmelding sker på telefon: 76 10 00 88 og skal ske senest den 23. oktober kl. 12 for Koldings vedkommende, senest den 10. november kl. 16 for Ribes vedkommende. og senest den 16. november kl. 16 for Esbjergs vedkommende.

Vil du vide mere?

Få svar på hvem der arver dig

Hvem arver dig?

Uden et testamente har du ikke indflydelse på, hvem der arver dig. Se her hvem der arver dig.