Få registreret dit varemærke i Danmark for 3000,-

I oktober måned hjælper vi med registrering af dit varemærke i Danmark for kun 3.000 kr. og i EU for 4000,-

Et varemærke er et særligt kendetegn – et bindeled mellem din virksomhed, dine varer/ydelser og dine kunder. Kendetegnet er med til at sikre, at dine kunder kan adskille din virksomhed fra konkurrenterne.

Fordelene ved en varemærkeregistrering er mange – det har vi tidligere skrevet flere artikler om. En af de væsentligste grunde til at få et varemærke registreret er, at det kan få direkte betydning for din virksomheds økonomiske værdi, ligesom et varemærke er et aktiv der kan handles på lige fod med andre aktiver, såsom biler og fast ejendom.

Uanset om varemærket bruges som virksomhedens navn, en produktlinje eller noget helt tredje, er det vigtigt at få varemærket beskyttet med en registrering.
Derfor tilbyder vi i hele oktober registrering af varemærker i Danmark og EU til en nedsat pris på kr. 3.000 for registreringer i Danmark og kr. 4.000 for registreringer i EU.

Vi udfører følgende:

  • Forundersøgelse – er der andre lignende mærker på markedet
  • Rådgivning om absolutte hindringer
  • Vejledning om valg af vareklasser og geografi
  • Udarbejdelse og indlevering af ansøgning
  • Varetagelse af korrespondance med varemærkekontoret i forbindelse hermed
  • Fremsendelse af IPR-mappe med ansøgning, bilag og korrespondance

Udover vores honorar skal et gebyr indbetales til varemærkekontoret. Gebyrets størrelse afhænger af antallet af vareklasser, men starter ved danske ansøgninger fra kr. 2.000 og ved EU-ansøgninger fra 850 EUR.

Vores honorar til ansøgningen omfatter ikke eventuel håndtering af indsigelsessager eller myndighedskrav. Alle priser er angivet eksl. moms.

Patent- og Varemærkestyrelsen

Patent- og Varemærkestyrelsen har etableret en kampagneside, hvor du kan finde masser af inspiration til, hvorfor det er en god idé at sikre varemærkebeskyttelse. Tag blandt andet testen og bliv meget klogere på IP-rettigheder.

Læs mere hos Patent- og Varemærkestyrelsen

Skal vi hjælpe dig med varemærkeregistrering?

Kontakt advokat Malene Basballe og få et uforpligtende svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at få registreret dit varemærke.

 

Vil du vide mere?