Ring til os på76 10 00 88

Lokal boligadvokat i Kolding

Hos Penta Advokater har vi erfarne juridiske specialister i køb og salg af bolig. Vi er erfarne boligadvokater i Kolding, som passer på dine penge i bolighandlen.

Mere end 1000 tinglysninger om året

Hos Penta Advokater håndterer vores erfarne boligspecilalister hvert år mere end 1000 tinglysningstransaktioner, der relaterer sig til fast ejendom. Det gør os til specialister på området, og vi hjælper også gerne dig med undgå ubehagelige overraskelser i bolighandlen.

Hvis du er på udkig efter en erfaren boligadvokat, så er vores erfarne team af advokater og sagsbehandlere dedikeret til at sikre dig en tryg og sikker bolighandel. Med en dyb forståelse for de lokale markedsforhold i Kolding og kontor placeret i Kolding Åpark, står vi klar til at hjælpe med at få din bolighandel sikkert i hus.

  Rådgivning ved køb og salg af bolig i Kolding

  Uanset om du står overfor at skulle sælge eller købe bolig i Kolding og omegn, så indeholder en bolighandel en række arbejdsgange og dokumenter, som kan være svære at overskue. Vores bolig team har erfaringen, så du undgår ubehagelige overraskelser i bolighandlen.

  Når du anvender os som boligadvokat, så kan vi blandt andet hjælpe dig med, at;

  • Gennemgå tilstandsrapporten
  • Rådgive om ejerskifteforsikring
  • Gennemgå købsaftalen
  • Gennemgå finansieringstilbud
  • Kommunikere med mægler og bank
  • Udarbejde skøde, tinglysning og refusionsopgørelse

  Uanset hvilken type handel og ejendomsform der er tale om, sikrer vi, at handlen lever op til de gældende regler, og du får den rette rådgivning før, under og efter handlen.

  Bestil et gratis og uforpligtende opkald

  Vi ringer op, når det passer dig.

  Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

   

  Google anmeldelser fra boligkøbere

  Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.

  Anders Jespersen

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her

  Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!

  Rasmus Juulsen

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.

  Erik Maul

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.

  Claus Rieck

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

  Stormflod og skade på fast ejendom

  Stormflod og skade på fast ejendom

  Mange ejere af huse og sommerhuse langs den danske østkyst risikerer i de kommende dage, at deres hus bliver oversvømmet, som følge af den værste stormflod i mere end 110 år.