Ring til os på76 10 00 88

Bodeling og skilsmisse i Esbjerg

Penta Advokater er din betroede juridiske rådgiver, når livet giver udfordringer og du står overfor en bodeling og skilsmisse.

Står du midt i en bodelingsproces med bopæl i Esbjerg eller Ribe? Så er vores lokale skilsmisseadvokater, Rikke Rainer Ankersen og Sanne Jylov Houstrup, klar til at bistå dig. En bodeling er afgørende i tilfælde af skilsmisse eller separation og indebærer fordeling af jeres fælles formue og aktiver mellem dig og din tidligere ægtefælle. Det er vigtigt at have en kompetent og erfaren advokat ved din side, der kan guide dig gennem de komplekse juridiske aspekter og sikre, at dine rettigheder og interesser bliver beskyttet i bodelingen.

Hos Penta Advokater har vi lokale dedikerede advokater i Esbjerg og Ribe, med speciale i at håndtere alle aspekter af bodeling og skilsmisse, herunder vurdering af aktiver, udarbejdelse af aftaler og forhandlinger med din tidligere ægtepælle. Vi stræber altid efter at opnå de bedst mulige resultater for vores klienter. Vi går langt for at sikre dig en retfærdig fordeling af aktiver i overensstemmelse med gældende lov.

Har du desuden en kompleks økonomi med porteføljer, ejendomme eller andre aktiver, kan vores erfarne advokater give dig den rette vejledning for at sikre en smidig og retfærdig bodelingsproces.

Søg juridisk rådgivning, hvis du skal skilles

Man er ofte i en følelsesmæssig påvirket situation, når man vælger at blive skilt. Derfor er det en god idé at søge professionel rådgivning, blandt andet for at sikre en rimelig bodeling, hvor der tages højde for både pensioner, skat m.m. Vores rådgivning vil sikre, at du er klar over, hvad en skilsmisseaftale indebærer, og hvilken betydning den vil have for dig fremover.

Hos Penta Advokater har vi mange års erfaring på området, og vi hjælper med at sikre dig så optimal en løsning som muligt. Kontakt vores erfarne skilsmisseadvokater for en uforpligtende gennemgang af din bodeling.

Bliv kontaktet af en skilsmisseadvokat

Samtykke

Vores skilsmisseadvokater sidder klar til at hjælpe dig

Seneste nyheder og viden om Skilsmisse & Bodeling

Skilsmisse: Det skal du have styr på

Skilsmisse: Det skal du have styr på

Hvis du skal skilles, myldrer tankerne formentlig rundt i hovedet på dig. Hvordan foregår skilsmissen rent praktisk, hvad med boligen, og hvor skal børnene bo? Her får du et overblik over en del af de opgaver, der følger efter en skilsmisse.