Penta Advokater har bistået Treetops med salg til Jesper Buch

Treetops A/S solgte for nyligt dele af virksomheden til Jesper Buch, der i den brede befolkning er bedst kendt for sin medvirken i Løvens Hule. Penta Advokater bistod Treetops ved salget.

TreeTops A/S udvikler og importerer produkter til byggebranchen, herunder flere kendte varemærker inden for komposit, akustiklofter, fibercement og rense- og imprægneringsprodukter, som sælges til byggemarkeder i Danmark.

Rådgivning ved salg af virksomhed

I foråret tog Jesper Buch kontakt til Treetops – i første omgang ikke med henblik på at købe en del af virksomheden, men derimod en større mængde terrassebrædder. Dialogen udviklede sig imidlertid, og det endte med, at Jesper Buch købte dele af af virksomheden.

– Vi har haft et flerårigt samarbejde med Penta Advokater, og vi er meget tilfredse med den rådgivning, vi har fået i forbindelse med salget, siger Ricki Kjeldsen, direktør i Treetops og uddyber

– Det har været et godt forløb, hvor vi har kunnet koncentrere os om at drøfte virksomhedens visioner, forventningsafstemme osv. med Jesper Buch, mens Penta har haft styr på de juridiske detaljer i processen.

Advokat og partner Christian Parbo har været Treetops kontaktperson ved Penta Advokater.

– Vi har arbejdet sammen med Treetops næsten siden begyndelsen, og det har været fantastisk at se den udvikling, virksomheden har været igennem. Derfor glæder vi os på deres vegne over salget, og vi er glade for, at vi har kunnet bistå ved processen. Treetops er en stærk virksomhed med nogle rigtig gode produkter og koblet med Jesper Buchs kompetencer indenfor blandt andet online handel og det strategiske arbejde, er det min opfattelse, at virksomheden vil fortsætte den hastige udvikling, de har påbegyndt.

Vil du vide mere?