Tilbagebetaling af coronalån

I dag, den 1. maj, er det sidste frist for tilbagebetaling af de statslige coronalån. Er jeres virksomhed en af de mere end 6000 virksomheder, som mangler at tilbagetale og er der ikke økonomi til en tilbagebetaling? Vores erfarne advokater med speciale i insolvens sidder klar til at rådgive jeres virksomhed om, hvordan I bedst håndterer situationen, hvis det ikke er muligt at tilbagebetale inden fristen.

Har I brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende manglende likviditet til tilbagebetaling af coronalån, er du velkommen til at kontakte insolvensadvokat Malene Buch Andersen eller en af vores øvrige insolvensadvokater, for en uforpligtende drøftelse af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vil du vide mere?

Penta Advokaters historie

Ændring af konkurskarantænereglerne er under opsejling

Den 5. juli 2023 offentliggjorde Konkursrådet et forslag til revision af de eksisterende regler for konkurskarantæne. Vi vil i denne artikel kort opsummere de væsentligste foreslåede ændringer til de nuværende konkurskarantæneregler.

Punkter du bør overveje ved generationsskifte af landbrug

Danish Crown har ændret praksis med andelshaverkonti

Penta Advokater har tidligere udsendt orientering om, at vi har afprøvet en sag om, hvorvidt der var mulighed for at få afsagt konkursdekret over samme skyldner igen, for at få indeståender på andelshaverkonti udbetalt i medfør af den nye bestemmelse i konkurslovens § 61, stk. 1, 3. pkt.