Ring til os på76 10 00 88

Boligkøb & byggesager

Køb og salg af bolig indebærer mange beslutninger undervejs i processen. Vi hjælper dig, så du undgår ubehagelige overraskelser og kommer sikkert igennem din bolighandel.

Vi passer på dine penge i bolighandlen

Penta Advokater kan blandt andet rådgive dig om;

 • Køb og salg af parcelhus
 • Køb og salg af ejerlejlighed
 • Køb og salg af andelsbolig
 • Køb og salg af sommerhus
 • Forældrekøb

Vi er fagspecialister på området

Penta Advokater gennemfører hvert år mere end 1000 tinglysningstransaktioner, der relaterer sig til fast ejendom. Det gør os til fagspecialister på området, og vi hjælper også gerne dig med undgå ubehagelige overraskelser i din bolighandel.

Rådgivning ved køb og salg af bolig

Uanset om du står overfor at skulle sælge eller købe bolig, er en bolighandel forbundet med en lang række faste arbejdsgange og dokumenter, som kan være svære at overskue for den uøvede. Vi har erfaringen, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Penta Advokater kan blandt andet hjælpe dig med, at;

 • Gennemgå tilstandsrapporten
 • Rådgive om ejerskifteforsikring
 • Gennemgå købsaftalen
 • Gennemgå finansieringstilbud
 • Kommunikere med mægler og bank
 • Udarbejde skøde, tinglysning og refusionsopgørelse

Derudover er der specielle regler, hvis der er tale om køb og salg af særlige ejendomsformer, for eksempel ejerlejligheder og andelsboliger, eller der er tale om særlige typer af handler, for eksempel forældrekøb. Uanset hvilken type handel og ejendomsform der er tale om, sikrer vi, at handlen lever op til de gældende regler, og du får den rette rådgivning før, under og efter handlen.

Har du spørgsmål? Bestil et gratis og uforpligtende opkald

Vi ringer op, når det passer dig.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt – forhåbentlig allerede i dag.

 

Google anmeldelser fra boligkøbere

Jeg har været utrolig glad for min advokat i Penta-Kolding i forbindelse med en hushandel. Advokaten var meget velforberedt og ydede en ekstra indsats, da handlen uventet udviklede sig til at blive kompliceret. Hun sørgede for klarhed over sagen og var en professionel sparringspartner, så jeg kunne tage de rigtige beslutninger.

Anders Jespersen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hurtig og kompetent sagsbehandling, samt gennemgang af dokumenter, i forbindelse med overtagelse af ejendom. Klart anbefalelsesværdig!

Rasmus Juulsen

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har brugt Vivian fra Penta Advokater i forbindelse med vores huskøb. Vi kan varmt anbefale Penta Advokater, da de er meget service orienteret, med en god gennemsigtighed i hele processen.

Erik Maul

⭐⭐⭐⭐⭐

Har fået grundig og kyndig hjælp til min bolighandel. Alt er blevet behandlet, fremsendt og har været 100% i overensstemmelse med aftaler og forventning. Kan på det kraftigste anbefale Per Bovién Christensen til kommende huskøbere.

Claus Rieck

⭐⭐⭐⭐⭐

Læs flere anmeldelser fra boligkøbere her

Seneste nyheder og viden om Boligkøb & byggesager

Det skal du være opmærksom på ved forældrekøb

Det skal du være opmærksom på ved forældrekøb

Studiestart nærmer sig og de kommende studerende har fået svar på, om de er optaget på det søgte studie, så nu kan boligjagten gå i gang. Hvis du overvejer et forældrekøb, kan du læse her, hvad du skal være opmærksom på.