Rasmus beskæftiger sig med forskelligartede problemstillinger inden for landbrugsret, herunder håndtering af forpagtningsforhold og betalingsrettigheder, støtteordninger m.v. Derudover hjælper Rasmus kurator i sager indenfor Konkurs/Rekonstruktion.

Rasmus rådgiver desuden både lejere og udlejere inden for den private lejeret såvel som inden for erhvervslejeret. Herigennem har Rasmus erfaring med og indsigt i de rettigheder og pligter, som såvel lejer og udlejer har.

Beskikkelsesår: 2018

Artikler af Rasmus Johansen Schmidt

Fælles transport under jagt

Hvilke regler er gældende, når der arrangeres fælles transport mellem såterne, og hvordan er du sikret, hvis uheldet er ude?

Fraflytningsopgøret

Når du som udlejer har modtaget en opsigelse fra din lejer eller selv har opsagt denne, er der flere ting, du skal være opmærksom på, for at sikre dig, at du kan gøre eventuelle istandsættelseskrav gældende over for lejeren.

Skudulykker – når uheldet er ude ved jagten

Selvom sikkerhed og forebyggelse af uheld er i fokus ved enhver jagt, opstår der hvert år skudulykker, og konsekvenserne heraf kan være fatale. Der er dog stor forskel på, hvordan man som jæger er stillet efter en skudulykke.