Christian rådgiver byggeriets parter og erhvervsvirksomheder om komplekse kontrakter, projekter, risikostyring og afledte tvister. Christian har indgående kendskab til forholdene inden for byggeriet, industrisektoren og IT-sektoren.

Derudover beskæftiger Christian sig med køb og salg af virksomheder, herunder generationsskifter. I forlængelse der af har Christian omfattende erfaring med selskabsstrukturer, herunder valg af selskabsform, samt omstrukturering af selskaber og koncerner. Hans erfaring omfatter særligt ejerledede virksomheder, blandt andet vedrørende udarbejdelse af ejeraftaler.

Endeligt rådgiver Christian i forbindelse med erhvervsmæssig udlejning og rådgiver både erhvervslejere og udlejere om leje af fast ejendom inden for udlejningsejendomme, butikscentre, industriejendomme, m.v.

Christian har stor erfaring og ekspertise med tvistløsning ved domstolene og voldgiftsretterne inden for ovenstående områder, samt repræsentation af offentlige myndigheder inden for forskellige sagskomplekser.

Beskikkelsesår: 2014

Artikler af Christian Wraa Schlüter

Hvornår er en aftale bindende?

Overvejer du at sælge din gamle brugte bil eller dine guld lysestager? Så er det en fordel at kende reglerne for, hvornår en aftale er bindende.

Fraflytningsopgøret

Når du som udlejer har modtaget en opsigelse fra din lejer eller selv har opsagt denne, er der flere ting, du skal være opmærksom på, for at sikre dig, at du kan gøre eventuelle istandsættelseskrav gældende over for lejeren.