Martin beskæftiger sig med forskelligartede problemstillinger inden for erhvervslivet, herunder ansættelsesret, selskabsret, erhvervslejeret og retssager. Derudover rådgiver han lodsejere i forbindelse med ekspropriationssager.

Artikler af Martin Kjær

Advokat Martin Kjær - specialist i ansættelsesret

Webinar om COVID-19 hjælpepakkerne

Mangler du viden om regeringens hjælpepakker? Se og lyt med på vores netop afholdte webinar om COVID-19 hjælpepakkerne. Webinaret blev afholdt fredag d. 3. april 2020.

Kompensation for virksomheders faste udgifter under COVID-19

Kompensation for virksomheders faste udgifter

Virksomheder har mulighed for at ansøge om kompensation for faste udgifter i perioden 9. marts til 9. juni 2020, hvis de har lidt et omsætningstab på grund af coronavirus/COVID-19. Ordningen gælder alle brancher.

Få rådgivning om hjælpepakkerne ved COVID-19

Kompensation til selvstændige

Selvstændige, der oplever et omsætningstab på mindst 30 procent som følge af COVID-19, kan få kompensation, hvis de maksimalt har 10 fuldtidsansatte i virksomheden.

Overtræde arbejdstidsreglerne

Så dyrt er det at overtræde arbejdstidsreglerne

Som arbejdsgiver skal du kende arbejdstidsreglerne og være bevidst om, at det er uden betydning, om den ansatte selv har indvilliget i at arbejde mere, end reglerne tillader. Læs her hvad det koster at overtræde arbejdstidsreglerne.

Nye EU-regler om øremærket barsel

Nye EU-regler om øremærket barsel

EU-parlamentet og EU’s medlemslande er nået til enighed om en ny aftale, der indeholder regler vedrørende øremærket barsel, fem årlige omsorgsdage og dagpenge til EU-borgere, der rejser til et andet EU-land.