Kristina er leder af team fast ejendom, som beskæftiger sig med alle former for juridiske opgaver indenfor fast ejendom og hvert år rådgiver mange købere i forbindelse med køb og salg af parcelhuse, nybyggeri, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og landbrug. Kristina har været medvirkende til udvikling og etablering af mere end 50 andelsboligforeninger over hele landet.

Inden for erhvervslivet rådgiver Kristina om fast ejendom, entreprise- og udbudsret, ligesom hun løbende beskæftiger sig med større udstykningsopgaver og ejendomsudviklingsprojekter.

Bestyrelser

  • Forsikringsselskabet Vejle Brand G/S
  • Termonet, Danmark

Artikler af Kristina Søgaard

Få advokatens 5 bedste råd inden køb af sommerhus

Få advokatens 5 bedste råd inden køb af sommerhus

Overvejer du at købe sommerhus? Det er en stor beslutning, som for de fleste kræver mange overvejelser. Trods ligheder med køb af ”almindelig” bolig er der også punkter, hvor køb af sommerhus adskiller sig. Få advokatens fem bedste råd her.

Det skal du være opmærksom på ved forældrekøb

Det skal du være opmærksom på ved forældrekøb

Studiestart nærmer sig og de kommende studerende har fået svar på, om de er optaget på det søgte studie, så nu kan boligjagten gå i gang. Hvis du overvejer et forældrekøb, kan du læse her, hvad du skal være opmærksom på.

Hvad skal der ske med forældrekøbet på sigt?

Hvad skal der ske med forældrekøbet på sigt?

Hvis I overvejer et forældrekøb for at hjælpe jeres barn med at få tag over hovedet under studielivet, har I formentlig også gjort jer nogen tanker om, hvad der skal ske med forældrekøbet på sigt. Bliv klogere på reglerne her.

Hvad koster et nul procents lån

Hvad koster et nul procents lån?

De nye nul-procents lån trækker mange overskrifter i disse dage. Nul procent i rente på et fastforrentet boliglån lyder tillokkende, men der er alligevel grund til at tænke sig om en ekstra gang, inden man optager lånet.